براساس تحقیقات میدانی، مدیران اجتماعی، مرزبانان سنگر علم و اندیشه در افغانستان پس از سالیان خدمات فراوان دینی و اجتماعی، 16 دلو 1357 خورشیدی آغاز شهادت و قتل عام آن عده از نخبگان و مرزبانان اندیشههای اسلامی افغانستان، توسط کمونیستها صورت گرفت. اینک در نظر است که به همین مناسبت و با حضور خانوادههای شهدا […]
براساس تحقیقات میدانی، مدیران اجتماعی، مرزبانان سنگر علم و اندیشه در افغانستان پس از سالیان خدمات فراوان دینی و اجتماعی، 16 دلو 1357 خورشیدی آغاز شهادت و قتل عام آن عده از نخبگان و مرزبانان اندیشههای اسلامی افغانستان، توسط کمونیستها صورت گرفت.
اینک در نظر است که به همین مناسبت و با حضور خانوادههای شهدا و کارشناسان امور سیاسی و اجتماعی به بررسی اندیشههای مرزبانان اسلامی افغانستان یاد بودی از سوی رادیو کتاب مقیم لندن برگزار و این رسانه طی فراخوانِ میثاقِ با مرزبانان اندیشههای اسلامی را در شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارند.
یاد آوری از خدمات دانشمندان و شخصیتهایی که در طول تاریخ برای حفظ ارزشهای دینی بهعنوان پرچم داران اسلامی در برابر تهاجمات و تیره رویان بیگانگان به مبارزه برخواستند و هماره در قلب و جان تاریخ جای گرفته و سربلند عمر گرانمایهی خود را در راه آزادی و استقلال کشور و بر اصول و مبانی اعتقادی با بهره مندی از جوهرهی ناب فرامین قرآنی جامعه را به همزیستی در سایهی دین رحمت فرا خواندند، پس از به قدرت رسيدن كمونيستها و تجاوز اتحاد جماهیر شوروی سابق به افغانستان اولين قربانيان علماء و دانشمندان اسلامی بودند که به دفاع از ارزشهای دینی در برابر رژيم ماركسستی ایستادگی نمودند و به درجه شهادت رسیدند.
از عموم بازماندگان شهدا، محققان و پژوهشگران دعوت میگردد تا در اینروز با حضور خویش و ارج گذاری و تقدیر از خدمات آن بزرگان و نیز در طرح نهاد دائمی دادخواهی و محاکمه جنایتکاران اقدام عملی نمایند.
عنایت و توجه شما نسبت به این امور بیش از انتظار ماست و پیشا پیش از همکاری تان سپاسگذارم.
سید جعفر عادلی حسینی / رئیس سازمان جهاد فرهنگی
هامبورک جرمنی
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای جهاد فرهنگی افغانستان محفوظ است و هر گونه کاپی برداری از مطالب این وبگاه با ذکر منبع بلامانع میباشد.