۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » افغانستان
  • شناسه : 2602
  • 23 می 2024 - 18:58
  • 545 بازدید
سیاست های منفور تباری
سیاسیت های منفور تباری

سیاسیت های منفور تباری

در 14مین لایف نقد و بررسی کارنامه‏ی مزاری  در هزاره‏ جات و غرب کابل مطرح شد: قبل از آنکه در باره مدیران سیاست ‏های منفور تباری نکاتی را یاد آوری نمایم؛ دو تذکر حضور دوستان در لایف دارم. تذکر اول ؛ وقتی که می‏خواهید دیدگاه شخصی را نقد و یا رد نماید، به محتوای نقد […]

در 14مین لایف نقد و بررسی کارنامه‏ی مزاری  در هزاره‏ جات و غرب کابل مطرح شد:

قبل از آنکه در باره مدیران سیاست ‏های منفور تباری نکاتی را یاد آوری نمایم؛ دو تذکر حضور دوستان در لایف دارم.

تذکر اول ؛ وقتی که می‏خواهید دیدگاه شخصی را نقد و یا رد نماید، به محتوای نقد مورد نظر تان بپردازید، بعضی‏ها بجای رد مطلب مخالف نظرش، به خانواده، قوم و تبار طرف می‏پردازد، مخصوصاً طرفداران مزاری که فحش و توهین نکند، مردم شک می‏کند که او طرفدار مزاری نیست، مزاری یعنی، فحش، دشنام، دروغ، تهمت و افتراست. کسانی که آقای علوی را بخاطر کتابش محکوم می‏کند، بجای سید، مذهب و دین ستیزی، دایفولادی و عزیز رویش را محکوم کنند که به گفته‏ی خودشان سی سال است که آغازش با نشریات عصری برای عدالت و امروز ما تشیع و هزاره را ضربه زدند، علوی و امثالهم واکنشی عمل نمودند.

تذکر دوم ؛ خطاب من به اهل قلم و علمایی هستند که بدون تحقیق دنبال رو پروژه‏های احزاب چپی هستند، بعد از مدتی متوجه می‏شود که رهبری این هیاهوی یک خادیست بوده که او ماموریت خود را انجام داده، امید وارم که نخبگان عوامانه فکر نکند او نظریات طرف مقابل را بخوانند و بعد اظهار نظر نمایند.

اما پروژه‏ی بقایای رژیم دوران نجیب چیست؟

در خاطرات سیاسی جنرال عبدالقادر وزیر دفاع سابق افغانستان، بخش: سیاست‏های منفور تباری، مخصوصاً صفحه 410 به بعد آن خواندنی‏ست. این کتاب در زمستان 1392 خورشیدی توسط آرزو پرویز در هامبورک آلمان چاپ شده، هرچند آقای پرویز بعضی موارد را مصلحتاً نیاورده که مطالب آن بصورت خصوصی در اختیار برخی‏ها هست و امیدوارم ناگفته‏ها در چاپ‏های بعدی بیاید.

جنرال عبدالقادر وزیر دفاع اسبق در آخرین ماه‏های حکومت دکتر نجیب با وی ملاقات داشته و می‏گوید:

وقتی نجیب را دیدم گفت: نه! اگر تو کمرم را بسته می‏کردی این روز سرم نمی‏آمد کمرم را بسته نکردی.

به نجیب گفتم: خوب تو بگو چه کار کردی که حالا من خود را ملامت کنم که در کنارت نه ایستادم. چه کردی؟

گفت: تو نمی فهمی!

گفتم: بگو که بفهمم.

گفت: پشتون را سر ازبک زدم، ازبک را سر پشتون….

گفتم: این جرم تاریخی و خیانت ملی است.

گفت: برو! تو هنوز نفهمیدی.

اگر دوستان خاطرات بعضی چهره‏های سیاسی را بخوانند به این نتیجه خواهد رسیدند که باعث اختلافات در دوران جهاد و دوران حکومت مجاهدین احزاب چپی گذشته و همین‏طور حزب وطن و بقایای رژیم دکتر نجیب شده و آن‏ها ماموریت داشتندکه در احزاب جهادی، مخصوصاً حزب اسلامی، جمعیت اسلامی و حزب وحدت اسلامی جذب شوند و باعث جنگ‏های خونین دهه‏ی هفتاد شدند دو نفر در کنار مزاری یک جنرال خدیداد و دیگر حسن عدالت به عنوان مشاور مزاری و همین طور بسیاری از بقایای رژیم دکتر نجیب ماموریت داشتند که تنش‏ها را بیشتر نمایند. اگر گروه حقیقت یاب بررسی کنند آن‏ها که در زندان‏های احزاب و از جمله کوتی گانَی ماموریت داشتند مثل کارگر، پروانه، علی آقا… این‏ها ثارنوالان بودند که باعث فروپاشی حزب وحدت و تشدید جنگ‏های داخلی شدند.

پیشنهاد می‏کنم افراد معتدل احزاب جهادی همانند اعضای سابق شورای انقلابی اتفاق اسلامی، حزب اسلامی، حرکت اسلامی، جمعیت اسلامی، سازمان، مجاهدین مستضعفین، پاسداران جهاد، نهضت اسلامی روی طرح مشترک دادخواهی کاری را انجام دهند، جنایتکاران جنگی را به دادگاه‏های بین‏المللی معرفی نمایند که جلو اختلافات گرفته شود….
در غیر آن در افغانستان بطور کل و در جامعه‏ی شیعه بطور خاط این‏گونه اختلافات و فرافکنی وجود دارد.

کتابی که 12 سال قبل منتشر شده، امروز حسن عدالت به عنوان جنایتکار جنگی آزادانه در سایه دموکراسی غربی به اختلافات و ماموریت خود ادامه می‏دهد…

حسن علی عدالت، پس از کودتای 7 ثور 1357 خورشیدی عضو خاد بوده و صدها نفر از قومای خود را  ده گیر حکومت خلقی‏ها داد که همه در پولیگون پلچرخی با بیلدوزر مدفون شدند در صفحه فیسبوکش هم بروید جنایات خلقی‏ها را توجیه می‏کند و می‏خواهد سرپوش روی اعمال گذشته‏ی خود بگذارد و فعلاً این شخص در کانادا زندگی می‏کند، قربانیان پس از 7 ثور 1357 خورشیدی و همین‏طور در دهه‏ی هفتاد باید پیگیری کنند و شکایت به نهادهای قضایی بین‏المللی درج نمایند و تا مردم از شر جنایتکاران جنگی رهایی یابند…

اگر حسن علی عدالت معتقد است که دوران کمونیست‏ها خوب بوده، مجبورید دفاع از رفقای خود و جنایات احزاب چپی وقت نمایید، بلی دوران دهه‏ی هفتاد را نیز شما با نفوذ تان در داخل گروه‏ها باعث جنگ‏ها، قتل شهروندان افغانستان و خرابی کابل شدید….

فراخوان به پیروان همه‏ی جریان‏ها و رهبران سیاسی دارم. بیایین راه گفتگوی منطقی داشته باشیم، من در حزب حرکت اسلامی بوده و هستم، حرکت اسلامی نیز در 45 سال گذشته مسئول اشتباهاتی بودند، و همین طور از شورای انقلابی اتفاق اسلامی، سازمان نصر، پاسداران جهاد، نهضت اسلامی، مجاهدین مستضعفین و دیگر احزاب و سازمان‏ها از نخبگان این گروه‏های می‏خواهم بیایند صادقانه به اشتباهات‏مان اعتراف کنیم من به عنوان یک حرکتی حاضرم مثلاً از ترور چند چهره‏ی علمی و خوشنام جهادی همانند:

– حاجی عبدالحمید شهرستانی…

– شیخ عبدالحسین رضوانی – بر عکس شفیع دیوانه…. یاد آوری نمایم.

اما دوستان دیگر مثلاً از سازمان نصر و پاسداران جهاد که بیشتر در فجایع و جنگ‏های داخلی دخیل بودند تبادل نظر نمایند.

افراطی‏گری‏ها عامل خلق فجایع شده است. خرابی حزب وحدت با هر دلیلی مسئول سازمان نصر و پاسداران جهاد است.
آدرس لنک در تلگرام….
https://t.me/+0bq0zh3cThMzMzBl

آدرس کامل لنک در فیسبوک….

https://www.facebook.com/share/p/WZmhBxraymkAn5iF/