۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » مشاهیر و نخبگان
  • شناسه : 751
  • ۲۲ جوزا ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
  • 219 بازدید
سید آقا حسین حسینی
حسینی خَلِق

حسینی خَلِق

(حجت‌الاسلام شهید سید آقا حسین حسینی) یکی از زندانیان رژیم مارکسیستی پس از کودتای ۷ ثور ۱۳۵۷ در مناطق مرکزی به جرم روحانی و مبلغ دینی راهی زندان و در این راه به شهادت رسید حجت‌الاسلام شهید سید آقاحسین حسینی می‌باشد که در طول زندگی به خصوص دوران طلبگی سعی و تلاشش بر این بود […]

(حجت‌الاسلام شهید سید آقا حسین حسینی)

یکی از زندانیان رژیم مارکسیستی پس از کودتای ۷ ثور ۱۳۵۷ در مناطق مرکزی به جرم روحانی و مبلغ دینی راهی زندان و در این راه به شهادت رسید حجت‌الاسلام شهید سید آقاحسین حسینی می‌باشد که در طول زندگی به خصوص دوران طلبگی سعی و تلاشش بر این بود که چیزی از دستورات و احکام دین مبین اسلام را فرا گیرد و مردم را با آن آشنا نماید و بدین منظور به تبلیغ معارف اسلامی و بیان احکام پرداخته و مشکلات فراوانی را تحمل و عاقبت توسط کمونیست‌ها زندانی شد.

حجت‌الاسلام شهید سید آقا حسین حسینی فرزند حجت‌الاسلام مرحوم سید حسین شاه،  سال ۱۳۲۴ خورشیدی در کجاب بهسود متولد ودروس حوزوی را از محضر سید شاه حسین مشهور به آخوند تنابیک، شاه عبدالعظیم، حاج فقیر حسین و دیگر اهل علم منطقه فرا گرفت.

شهید حسینی، اهل منبر و اهل تبلیغ بود و اکثراً در منبرچهارقلعه کجاب فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی داشت و به مناسبت‌های مختلف دینی و مذهبی تبلیغ می‌نمود. همزمان با آغاز جهاد در مرکز بهسود،  شهید حسینی  در قُل اَبغَه مردم را آماده برای جهاد می‌نمود که در آن وقت  قومندان مرکز بهسود جهت دستگیری مرحوم رئیس غریب داد در کجاب آمده بود، در همان اقدام شهید آقاحسین را  همراه دو روحانی دیگر دستگیر نموده و به مرکز می فرستند که بعد از آن قومندان مرکز توسط حسین غاز کشته می‌شود و آغاز قیام و جهاد مردمی در مرکز بهسود  آغاز که قبل و بعد از آن عده ای کثیری از علمای بهسود دستگیر و راهی زنداان می‌گردند.

شهید سید آقاحسین حسینی از نظر اخلاقی، شخص فروتن و خوش برخورد و تواضع داشت که رفتار و برخورد نیکویش ، اخلاق و معاشرت درست را به دوستانش می آموخت و از نظر تقوا و تدین فرد با تقوا و پای بند به حلال و حرام بود و میکوشید گفتار و کردارش بر اساس موازین شرع باشد و او زندگی که بسیاری ساده و محقری داشت و در نتیجه به تکلیف شرعی در مسیر تقوا و خودسازی گام بر می داشت. او با این توفیقات یکی از قربانیان و شهدایی هست که  کمونیست‌ها همانند سایر علما و روحانیون زندانی و به شهادت رسانیده است.

براداران شهید حسینی نیز در جامعه از شهرت نیک  برخوردارند و آنان هر یک سید مؤمن و سیدمبین در جهاد اسلامی افغانستان سهم فعال داشته و در جامعه و میان مردم خویش در حدتوان و قدرت مصدر خدمات اجتماعی قرار گرفته  اند.[۱]

[۱] . مصاحبه نگارنده با بردار شهید حسینی، محترم سید مبین .

برچسب ها